Home Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen over Ondévit

Veel gestelde vragen over Ondévit

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen over Ondévit behandelingen.

Uiteraard kan het zijn dat u na het lezen van deze informatie nog andere vragen heeft. Bel dan uw Ondévit-therapeut of lees het boekje "101 vragen over Ondévit", dit is te downloaden van www.ondevit.com

Werkt Ondévit altijd?

Antwoord:

Ja. Alle woorden die uit de test naar voren komen laten zien dat de cliënt daar in meer of mindere mate energie aan verloren heeft.

Het kan zijn, dat achter de geteste woorden informatie zit, die bij de cliënt nog niet naar voren is gekomen, of dat het lichaam eerst de geteste informatie wil herstellen en dat de cliënt daarna verder kan gaan.

Ook kan het zijn, dat er een woord getest is waar nog iets verder mee gedaan moet worden met een andere techniek van Ondévit. Uw Ondévit- therapeut beschikt, door de opleiding én bijscholingen, over deze technieken.

Mag en kan Ondévit samen met andere therapieën, zowel regulier als alternatief?

Antwoord:

Ja, de Ondévit kan met alle therapieën samen gedaan worden. Het kan zelfs een goede aanvulling zijn.

Mag en kan Ondévit gebruikt worden met en naast elk ander medicijn?

Antwoord:

Ja, zowel met allopatische als homeopathische middelen. Bij beiden versterkt het de werking en kan men met Ondévit de bijwerkingen nihileren.

Heeft Ondévit bijwerkingen?

Antwoord:

Nee, de geteste woorden geven de cliënt de energie om de verbinding van een woord met zijn associaties schoon te maken.

De druppels geven de impulsen om de energie die verloren is gegaan weer aan te vullen.

Er kunnen wel reacties komen. Het lichaam maakt zichzelf schoon en vult de energie aan die verloren is gegaan.

Op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied veranderen zaken, wat zich onder andere kan uitten in: vaker naar het toilet moeten (afvalstoffen moeten eruit en opgeruimd worden), ontspanning voelen, of actief worden waardoor men bijvoorbeeld gaat opruimen.

Houden uw klachten en / of reacties langer dan 2 dagen aan, raadpleeg dan uw Ondévit-therapeut. Deze kan dan kort testen(nachecken) met welk woord of onderwerp vanuit uw test dit te maken heeft en wat bijgestuurd kan worden, of raadpleeg uw arts. Uw Ondévit-therapeut zal u dit ook altijd aanraden.

Waarom zijn de druppels nodig, en waarom zijn er verschillende flesjes?

Antwoord:

De flesjes komen exact overeen met de woorden die uit de test naar voren zijn gekomen.

Om alle woorden van genoeg energie te voorzien om schoon te maken, worden ze gegroepeerd naar onderwerp. Als de druppels namelijk gemengd worden, krijgen de onderwerpen uit de test minder energie en is het gewenste effect minder.

Vergelijk het met een meterkast in uw huis; iedere groep dient voor een andere energievoorziening. Zo is bijvoorbeeld flesje 1 voor de klachten, flesje 2 voor het fysieke gedeelte, flesje 3 voor het werk, en flesje 4 voor familiaire of persoonlijke omgeving, etc.

Het kan ook zijn dat door een andere techniek flesjes gescheiden samengesteld moeten worden. Dit is om de techniek het meest optimale effect voor u te geven.

Het beste is om de flesjes altijd in nummervolgorde in te nemen.

Zonder het nemen van de druppels heeft de cliënt niet de mogelijkheid om de energie aan te vullen die aan het geteste woord verloren zijn gegaan, en om weer in harmonie te komen met zijn omgeving. Hierdoor kan de cliënt gevangen raken in het woord en ontzegt zichzelf de mogelijkheid om ervan los te komen.

Mag je de druppels mengen of in een glas water doen?

Antwoord:

De druppels zijn precies op sterkte samengesteld en hebben al de juiste verdunning. In een glas water worden de druppels zo sterk verdund, dat ze geen effect meer hebben.

Moeten de flesjes leeg?

Antwoord:

Ja. De volle 30 cc flesjes heeft u nodig om de geteste woorden compleet te zuiveren.

Bij een normaal gebruik van 3 keer per dag 5 druppels (of één flinke knijp) zijn de flesjes na ongeveer 5 weken leeg, tenzij de druppeldosering is aangepast.
Na 2,5 week zijn de flesjes ongeveer op de helft. Is dit niet zo, dan geeft u zichzelf te weinig impulsen aan energie om aan de klachten / onderwerpen te werken.
Zijn de flesjes eerder leeg, dan kan het zijn dat men zichzelf te veel impulsen aan energie heeft gegeven en nog te weinig energie overhoudt om van A naar B te komen. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig. Onze geest kent geen tijd, ons lichaam wel.

Bij kinderen gaat het anders. Zij krijgen meestal flesjes met 20 cc mee, en hebben minder druppels per dag nodig, waardoor kinderen langer met de druppels doen.

Neem bij uw volgende behandeling altijd al uw flesjes mee (leeg en nog gedeeltelijk gevuld). Ook als u tussendoor komt om iets na te testen neemt u de flesjes mee. Het kan zo zijn dat bij sommige flesjes nog iets moet worden bijgevoegd.

 

Als één of meerdere flesjes leeg zijn en andere flesjes nog niet, moet ik dan doorgaan of stoppen?

Antwoord:

U moet gewoon doorgaan met de andere flesjes totdat deze ook leeg zijn.

Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat uw energie minder wordt als er één of meerdere flesjes leeg zijn, neem dan contact op met uw Ondévit- therapeut. Zodat nagegaan kan worden of u misschien nog één of meerdere flesjes als herhaling nodig heeft. Misschien hebben de geteste woorden wat meer energie nodig om ze schoon te maken, of is het onderwerp nog niet helemaal opgelost.

Kan het gevaar als een kind één of meerdere flesjes in één keer leeg drinkt?

Antwoord:

Nee, het krijgt alleen meer energie in één keer binnen, en kan dan wat energieker reageren. U kunt uw kind dan wat water laten drinken (niet dwingen), het wordt dan vanzelf weer rustiger. Neem vervolgens contact op met uw Ondévit- therapeut, deze kan desnoods even met u en uw kind testen om welk woord of onderwerp het gegaan is.

Uit ervaring blijkt dat een kind meer energie nodig heeft om ergens door heen te komen, of het kan zijn dat er iets of iemand zich in de omgeving bevindt, waaraan het kind veel energie verliest. Via kort testen (nachecken) kan men erachter komen waar het mee te maken heeft. Dus neem in dit geval contact op met uw Ondévit-therapeut.

Volwassenen kunnen ook de behoefte hebben om meer druppels te gebruiken dan de gangbare dosering. Voor hen geldt dan eigenlijk hetzelfde.

Komt het vaker voor, neem dan even contact op met uw Ondévit- therapeut.

Waarom mogen de flesjes niet te dicht bij elektrische apparatuur staan?

Antwoord:

De flesjes zijn behandeld met allerlei energetische ladingen, waaronder magnetisme, licht, warmte, beweging en geluid. Als ze te dicht en langdurig bij elektriciteit in de buurt komen, kunnen ze weer hun lading verliezen. Een afstand van 50 centimeter is voldoende om de flesjes goed te bewaren.

Als ze even naast een elektrisch apparaat hebben gestaan is er nog niets aan de hand (het gaat meestal om een lange periode). U kunt ze dan gewoon op een andere goede plek zetten.

Mogen de Ondévitdruppels door detectoren op vliegvelden?

Antwoord:

Ja. De straling is zo gering en zo kort, dat er geen energie verloren gaat.

U kunt uw druppels het beste in uw koffer meenemen. Vraag aan uw Ondévit-therapeut om speciale sluitdopjes voor het vervoer.

Stond uw vraag er niet bij of heeft u meer vragen? Neem contact met ons op en we zullen u graag verder helpen.
 
Contact opnemen?

 

Neem contact met ons op:

Gemma van der Veek - Croese
Bert van der Veek

Bekerbaan 22b
6333 EK Schimmert

T: 045 - 40 40 292

Mail: ondecentrum.zuidlimburg @
planet.nl

Website:

Ondevitzuidlimburg.com

 

 

gemma.jpg
Copyright © 2020 Ondévit Zuid Limburg. All Rights Reserved.
Website bouw door Koning Media