Home Ervaringen Botbreuken genezen

Botbreuken genezen

 

Vrouw, 92 jaar, was gevallen en had 3 ribben gebroken. Ze had daar veel pijn aan en slikte pijnstillers. Echter de pijn bleef.

 

Na een korte test heeft de vrouw zakte de pijn in een paar dagen tijd helemaal weg en is zij gestopt met de pijnstillers. Het herstel ging, ondanks haar hoge leeftijd, sneller dan normaal. Het belangrijkste dat uit te test kwam was het woord "pijn",  in combinatie met het symbool voor het oneindige (¥ ). Daarnaast testte nog resten van medicijnen, de stress om een van haar kinderen die haar steeds wilde controleren, de angst om weer te vallen en jaloezie op haar omdat zij haar eigen leven in eigen hand heeft gehouden.

 

Over het algemeen kan gezegd worden dat botbreuken met ondersteuning van Ondévit sneller genezen en dat pijnen, na de behandeling, snel verdwijnen, omdat je de emotionele oorzaak van het ongeval aanpakt. Daarnaast is er nog een speciale manier om het herstel te bespoedigen. Dit gebeurt door speciale Ondévitdruppels te maken in de machine met behulp van de röntgenfoto’s.

 

 

 
Contact opnemen?

 

Neem contact met ons op:

Gemma van der Veek - Croese
Bert van der Veek

Bekerbaan 22b
6333 EK Schimmert

T: 045 - 40 40 292

Mail: ondecentrum.zuidlimburg @
planet.nl

Website:

Ondevitzuidlimburg.com

 

 

ondevit_kaartjes.jpg
Copyright © 2020 Ondévit Zuid Limburg. All Rights Reserved.
Website bouw door Koning Media